Ομπράντοβιτς: «Η μόνη πίεση που έχω είναι που θα με πάει ο Σάρας απόψε»! (vid)

Ομπράντοβιτς: «Η μόνη πίεση που έχω είναι που θα με πάει ο Σάρας απόψε»! (vid)
Ρεσιτάλ απαντήσεων έδωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Συνέντευξη Τύπου του Final 4 και προκάλεσε τα γέλια των παρευρισκομένων.

Ο «Ζοτς» είπε αρχικά για το πόσο ξεχωριστό είναι να είναι στην πατρίδα του για το Final 4: «Ειναι αναμφίβολα πολύ ξεχωριστό! Κρίμα που θα είμαι μόλις 5 ημέρες εδώ (γέλια)».

Για την σπάνια συγκυρία του να έχει αντιμέτωπους τους Γιασικεβίτσιους (παίκτης του στον Παναθηναϊκό), Ιτούδη (βοηθό του στον Παναθηναϊκό) και Λάσο (παίκτη του στη Ρεάλ), σχολίασε με μεγάλη δόση χιούμορ: «Είναι ωραία που έχω την ευκαιρία να περάσω λίγο χρόνο μαζί τους. Ήδη άρχισα από χθες το βράδυ (γέλια). Δεν είναι εύκολο, είναι πιο νέοι, θα με χρησιμοποιήσουν. Είμαι σίγουρος πως ο Σάρας θα προσπαθήσει να με πάει κάπου απόψε! Θα παίξει όλα τα χαρτιά του! Θα δούμε τι θα γίνει αύριο. Ξέρω πως ο Σάρας έχει δουλέψει πολύ σκληρά και πόσο ξεχωριστό είναι να είναι με την ομάδα του εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω εδώ τους φίλους μου».

Για το ότι υπερασπίζεται τον τίτλο του πρωταθλητή και το ενδεχόμενο να φτάσει στο 1ο τ΄ροπαιο: «Δεν σκέφτομαι τον 10ο τίτλο, αλλά το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις. Σίγουρα θα είναι καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Όταν το 2003 ήταν στον Παναθηναϊκό, ο Γιανκούνας έκανε το ντεμπούτο του με την Ζαλγκίρις κόντρα στο «τριφύλλι» και ο... μύθος τον ήθελε να ρωτάει τον προπονητή για τον παίκτη: «Δεν το θυμάμαι αυτό. Αλλά μιλώντας για το τώρα, είναι ηγέτης για την ομάδα του, κάνει πολλά για εκείνη. Θα είναι "κλειδί" για εμάς να τον σταματήσουμε. Όπως λέει και ο Σάρας θα το κάνουμε αργά και σταθερά, για να έχουμε ελπίδες μέχρι το τέλος του ματς (γέλια)».

Για το γεγονός ότι πέρυσι είχε πολλή πίεση για τον τίτλο και αν έχει ξανά φέτος, που είναι στην πατρίδα «Η συζήτηση για την πίεση άρχισε αμέσως μετά την Κωνσταντινούπολη πέρυσι. Η πίεση μου φέτος είναι άλλη, που θα είναι ο Σάρας απόψε (γέλια)».