Μπράουν: «Μακάρι να καταφέρω να παίξω σε ένα Final 4»

Μπράουν: «Μακάρι να καταφέρω να παίξω σε ένα Final 4»
Ο Μπόμπι Μπράουν μίλησε για την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Ζαλγκίρις.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στη σειρά των playoffs με την Ζαλγκίρις και τόνισε τόσο τη δυσκολία της όσο και την ανυπμονησία που αισθάνεται για να παίξει στο Final 4.

Οι δηλώσεις του Μπόμπι Μπράουν:

Για το ματς: Είμαστε έτοιμοι για την Ζαλγκίρις. Προπονούμαστε καθημερινά και βλέπουμε βίντεο. Είμαστε όλοι έτοιμοι εκτός του Παπανικολάου και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Για το ματσάρισμα του Πρίντεζη με τον Γιανκούνας: Είναι καλό που τον έχουμε πίσω στην ομάδα. Η εμπειρία και η ποιότητα του είναι πολύτιμη και σίγουρα θα μας προσφέρει πολλά και θα είναι από τα κλειδιά του αγώνα.

Για το προσωπικό του κίνητρο να βρεθεί στο Final 4: Σίγουρα θέλω να παίξω σε ένα Final 4 και ήταν ένας από τους λόγους που προτίμησα να έρθω στον Ολυμπιακό. Η ατμόσφαιρα στα playoffs είναι φανταστική και φαντάζομαι όμως στο Final 4 είναι ακόμη καλύτερη. Με την Σιένα δεν τα είχαμε καταφέρει, αλλά εδώ έχουμε μία ακόμη ευκαιρία να το πετύχω και ανυπομονώ.

Για την εμπειρία του Ολυμπιακού: Διαθέτουμε πολλούς παίκτες που έχουν κατακτήσει την Euroleague και έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία για να ανταποκριθούν, Η Ζαλγκίρις έχει σπουδαίο ρόστερ, σκληρή ομάδα και η σειρά θα είναι δύσκολη. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά.