«Ντύθηκαν» Ντόντσιτς-Γιουλ οι Κοζέρ-Καμπάτσο!

«Ντύθηκαν» Ντόντσιτς-Γιουλ οι Κοζέρ-Καμπάτσο!
Φαμπιέν Κοζέρ και Φακούντο Καμπάτσο ήταν σαρωτικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον πρώτο να είναι μια... ανάσα από νέο ρεκόρ πόντων και τον δεύτερο να κάνει τρία νέα milestones.

Λούκα Ντόντσιτς και Σέρχιο Γιουλ έλειπαν, Φαμπιέν Κοζέρ και Φακούντο Καμπάτσο... χόρευαν!

Δύο από τις ηγετικές φυσιογνωμίες της Ρεάλ Μαδρίτης έβλεπαν το ματς με τον Παναθηναϊκό από τον πάγκο και μαζί παρακολουθούσαν τα κατορθώματα των συμπαικτών τους.

Το... step up του Γάλλου γκαρντ, σε όσους τον γνωρίζουν, δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς έχει δείξει αρκετές φορές, τόσο από την θητεία του στην Μπασκόνια (Λαμποράλ Κούτσα τότε), όσο και από την Μπάμπεργκ, πως μπορεί να ηγηθεί της ομάδας του, όταν εκείνη τον έχει ανάγκη.

Έτσι έκανε και κόντρα στο «τριφύλλι» με την φανέλα της «Βασίλισσας» και παραλίγο να ξεπεράσει το ρεκόρ πόντων του.

Ο Κοζέρ μέτρησε 26 πόντους (8/10δ., 2/4τρ., 4/6β.) ενάντια στους «πράσινους» και βρέθηκε μια... ανάσα από το ρεκόρ που είχε κάνει (28 πόντοι) κόντρα στην Αναντολού Εφές, με την Μπάμπεργκ, στις 15/12/2016. Επιπλέον, πήρε 4 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 26:06.

Ο Κοζέρ, βέβαια, έφτασε κοντά σε νέο ρεκόρ, αλλά ο Καμπάτσο «έσπασε» το δικό του!

Ο Αργεντινός γκαρντ συνέχισε στον ίδιο... ξέφρενο και σταθερό ρυθμό που έχει τελευταία κι έκανε ρεκόρ σε πόντους (15 με 2/4δ., 2/3τρ., 5/6β.), αλλά και στο σύστημα αξιολόγησης με 28 βαθμούς. Επιπροσθέτως, είχε 5 ριμπάουντ (νέο ρεκόρ), 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 0 λάθη σε 31:10.

Η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν φέτος, την 13η αγωνιστική, κόντρα στην Βαλένθια, όπου και μέτρησε 14 πόντους και είχε 23 βαθμούς στο index rating.

Αν μη τι άλλο, η Ρεάλ έχει απίστευτη ποιότητα και βάθος στα γκαρντ της.