Γ. Αγγελόπουλος: «Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το facebook»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Γ. Αγγελόπουλος: «Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το facebook»
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τον τρόπο διοίκησης του Ολυμπιακού και την έντονη συζήτηση τις περασμένες μέρες στα αποδυτήρια του ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε πως «Κάναμε μία μεγάλη νίκη, και μας αφήνει μεγάλη ικανοποίηση μετά από όλα αυτά που είχαν γίνει. Καταλάβαμε τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Πάμε για τη συνέχεια».

Στη συνέχεια ο εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού μίλησε για τον δύσκολο προηγούμενο μήνα... « Εμείς μιλάμε και στις ήττες και στις νίκες. Ήταν δύσκολη περίοδος για όλους μας, από πάνω μέχρι κάτω, Αντιμετωπίσαμε την κατάσταση με ηρεμία και ψυχραιμία. Ξέραμε τι αξίζουμε και ποιοι είμαστε. Για όσα συνέβησαν υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι, αναλύθηκαν και είχαμε μία ομιλία καλή μέσα στα αποδυτήρια. Λίγο έντονη, σχετικά. Ήταν δυνατή η συζήτηση. Θα μάθετε τι είπαμε στο Βελιγράδι

Δεν έφυγε ποτέ η αισιοδοξία. Δεν διοικείται ο Ολυμπιακός από το facebook και από τα social media. Ξέρουμε τι κάνουμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία κι αυτό κάτι σημαίνει Με αυτά τα μπάτζετ για να έχουμε φτάσει εκεί κάτι σημαίνει. Μιλάμε για περιουσίες αμύθητες. Και της ΤΣΣΚΑ το ίδιο. Έχεις να παλέψεις με μεγαθήρια, το να έχουμε όλοι άποψη τώρα για το ποιος είναι καλός και ποιος όχι, να συζητάμε διάφορα...

Να απολαύσουμε τις στιγμές, να απολαύσουμε την ομάδα, δεν ξέρω αν θα γίνει ξανά τέτοια ομάδα στο αμέσως προσεχές μέλλον, οπότε ας το ζήσουμε, ας το απολαύσουμε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.