Αμφίβολος ο Πρίντεζης, μαγνητική ο Μιλουτίνοφ

Αμφίβολος ο Πρίντεζης, μαγνητική ο Μιλουτίνοφ

Gazzetta team
Αμφίβολος ο Πρίντεζης, μαγνητική ο Μιλουτίνοφ
Η κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη θα επανεκτιμηθεί αύριο (12/12) ενώ ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ματς με την ΑΕΚ δεν φαίνεται να ήταν σοβαρός.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ χωρίς τους Ιωάννη Παπαπέτρου, Δημήτρη Αγραβάνη ενώ στην πορεία... έχασε τους Γιώργο Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο διεθνής φόργουορντ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στη μέση στη δεύτερη περίοδο και στο ημίχρονο παρατηρήθηκε πως είχε ένα σφίξιμο, έναν μυϊκό σπασμό και αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί στη συνέχεια. Η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμηθεί αύριο (12/12) ώστε να διαπιστωθεί αν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στη Γερμανία για τον αγώνα με την Μπάμπεργκ (14/12, 21:00).

Σε ό,τι αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία σήμερα (11/12), τα αποτελέσματα της οποίας θα βγουν αύριο (12/12), ωστόσο δεν φαίνεται κάτι που να ανησυχεί. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει άμεσα τον Σέρβο σέντερ.

Οι Πειραιώτες δεν προπονήθηκαν σήμερα αλλά είδαν ξανά στο video τα λάθη που έφεραν την πρώτη ήττα από την ΑΕΚ μετά από 13 χρόνια