Λεκαβίτσιους: «Να βγούμε μπροστά και να δείξουμε διαφορετική εικόνα»

Λεκαβίτσιους: «Να βγούμε μπροστά και να δείξουμε διαφορετική εικόνα»

Γιώργος Κούβαρης
Λεκαβίτσιους: «Να βγούμε μπροστά και να δείξουμε διαφορετική εικόνα»
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε για το... δικό του πρώτο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και υπογράμμισε ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο το ματς σε σχέση με αυτό του πρωταθλήματος.

Στην αναμέτρηση της Basket League, ο Λιθουανός γκαρντ είχε μείνει εκτός, αφού δεν είχε ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε από τον τραυματισμό του το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτή τη φορά θα δώσει κανονικά το «παρών» αφού βρίσκεται στην διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για την αναμέτρηση της EuroLeague: «Σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε και πάλι στο ΣΕΦ αλλά θα είναι πιο... δύσκολο. Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός θα έχει τη βοήθεια του κόσμου του!» δήλωσε ο Λούκας Λεκαβίτσιους και συνέχισε:

«Εμείς χάσαμε πολλά παιχνίδια και πρέπει να βγούμε μπροστά και να δείξουμε μια διαφορετική εικόνα στους οπαδούς μας. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και αυτό θα το καταφέρουμε εάν και εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα. Τότε ναι. Μπορούμε να ξανακερδίσουμε».

Όσο για την κατάσταση του Παναθηναϊκού; «Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γιατί και εκείνοι έχασαν και εμείς χάσαμε. Θα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες το οποίο και θέλουν να κερδίσουν».