Παναθηναϊκός - Αρμάνι: Ο Ναν κάρφωσε και ξεσήκωσε το T-Center!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την Αρμάνι Μιλάνο στο T-Center για το πρώτο παιχνίδι αυτής της διπλής αγωνιστικής της EuroLeague στο πλαίσιο της 8ης «στροφής» της διοργάνωσης.
Ο Κέντρικ Ναν ήταν από τους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, ενώ προσέφερε σημαντικές λύσεις τόσο σε σκοράρισμα όσο και σε δημιουργία, ωστόσο όταν στο 14ο λεπτό του αγώνα ο Αμερικανός γκαρντ βρήκε ανοιχτό διάδρομο και κάρφωσε εντυπωσιακά ξεσήκωσε ολόκληρο το γήπεδο.
Δείτε το βίντεο
.@nunnbetter_ 🔥👀 https://t.co/DSEhW8otSG
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) October 27, 2026
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.