Ο Γιανάι ανέβασε τον Ιτούδη να τραγουδάει Βέρτη αγκαλιά με τον Μαντάρ
Δεν λέει να τελειώσει το σίριαλ μεταξύ του Γιαμ Μαντάρ με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο ιδιοκτήτης της ισραηλινής ομάδας, ανέβασε βίντεο που φαίνεται ο Δημήτρης Ιτούδης να τραγουδάει γνωστό τραγούδι του Βέρτη, αγκαλιά με τον 25χρονο γκαρντ.
Συγκεκριμένα ο Όφερ Γιανάι θέλησε να τονίσει το θετικό κλίμα που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ την ίδια ώρα ο Μαντάρ έχει αποχωρήσει από τον σύλλογο. Μάλιστα στην επίσημη ανακοίνωση της Χάποελ, αναφέρεται πως η ομάδα έκανε ότι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να κρατήσει τον ισραηλινό γκαρντ, προσφέροντάς του συμβόλαιο που δεν έχει προηγούμενο για το μπάσκετ στη χώρα.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε Επίσης
«Ο Μαντάρ υπογράφει με δύο εκατομμύρια στη Μακάμπι»Beautiful moment pic.twitter.com/SxonjFtngt
— Ofer (@OferYannay) July 3, 2026
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
