Φενέρμπαχτσε: Ανανέωσε με τον Μπιρτς για ακόμα έναν χρόνο
Η Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει να συμπορεύεται με τον Κεμ Μπιρτς για ακόμα έναν χρόνο (σεζόν 2025-26), επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα των ημερών που τον ήθελαν να παραμένει στην Τουρκία.
Φέτος στη EuroLeague ο Καναδός σέντερ είχε 3,5 πόντους και 3.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα 13.5 λεπτά που έμενε στο παρκέ. Σημαντικός για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους, η οποία έζησε μια ονειρική σεζόν με το triple crown και φυσικά με αποκορύφωμα την κατάκτηση της EuroLeague.
Μάλιστα αναδείχθηκε και ο πολυτιμότερος παίκτης των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος.
Khem Birch 1 yıl daha Fenerbahçe Beko’da! 💛💙✍️#YellowLegacy
— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) August 3, 2025
👉 https://t.co/fcOW9yOM13 pic.twitter.com/Roz8EHZm73
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
