EuroLeague: Επίσημα στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Μάνος Παπαδόπουλος
Μετά από πέντε χρόνια στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ο Μάνος Παπαδόπουλος ανέλαβε τον ρόλο του Υπεύθυνου Εξωτερικών Σχέσεων και Στρατηγικής στη Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία τον καλωσόρισε με θερμά λόγια.
Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας της Χάποελ με τον Μάνο Παπαδόπουλο: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε τον Μάνο στην οικογένειά μας. Φέρνει μαζί του δεκαετίες εμπειρίας, βαθιά γνώση του ευρωπαϊκού χώρου και ειλικρινές πάθος να βοηθήσει τον οργανισμό μας να αναπτυχθεί. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αρχή».
Από την πλευρά του, ο Μάνος Παπαδόπουλος επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια της Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο Όφερ Γιανάι, ο Γκίλι Ραανάν και ο Μίκι Μέλκα χτίζουν ένα εντυπωσιακό και εμπνευσμένο πρότζεκτ και θα προσπαθήσω να συμβάλω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεργαστώ ξανά με τον καλό μου φίλο και σπουδαίο προπονητή Δημήτρη Ιτούδη».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.