Ολυμπιακός: Πλησιάζει σε Κώστα Αντετοκούνμπο
Όπως είχε αναφέρει το Gazzettα την περασμένη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός εξέταζε την περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο ως 3ος σέντερ της ομάδας ωστόσο υπήρχαν και δυσκολίες προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή. Δυσκολίες οι οποίες φαίνεται ότι «γεφυρώνονται» και ο παίκτης να πλησιάζει στο λιμάνι.
Από τη μία υπήρχε απόσταση στο οικονομικό κομμάτι, η οποία ολοένα και μικραίνει με αποτέλεσμα ο Αντετοκούνμπο να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα κάποια άλλα διαδικαστικά θέματα που «χωρίζουν» τις δύο πλευρές είναι σε πολύ καλό δρόμο ώστε να ξεπεραστούν, ώστε το «φλερτ» να εξελιχθεί στον πολυπόθητο «γάμο».
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε σε 14 ματς της ACB τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έχοντας κατά μέσο όρο 4.4 πόντους, 3.5 ριμπάουντ ανά 12:16 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 76% στα δίποντα. Νωρίτερα είχε βρεθεί στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε και την Euroleague το 2024 στο Βερολίνο, ενώ στα παρκέ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Βιλερμπάν και Φενέρμπαχτσε.
Ο Έλληνας διεθνής σέντερ προορίζεται για 3ος σέντερ στον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναζητά και τον 2ο ψηλό της ομάδας ο οποίος θα αποτελεί ουσιαστικά το «back up» του Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
