Final Four 2025, Ολυμπιακός - Μονακό: Στην Etihad Arena οι Αγγελόπουλοι
Η Φενέρμπαχτσε είναι η πρώτη φιναλίστ του Final Four 2025 της Euroleague και περιμένει να μάθει την αντίπαλο της στο μεγάλο «ραντεβού» της 25ης Μαΐου. Ο Ολυμπιακός και η Μονακό διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είναι στο πλευρό της ομάδας τους.
Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος ταξίδεψαν στο Άμπου Ντάμπι, έδωσαν το παρών στην Etihad Arena για τον ημιτελικό με τους Μονεγάσκους του Βασίλη Σπανούλη. Oι φίλοι των Πειραιωτών που βρέθηκαν στο γήπεδο αποθέωσαν τους ισχυρούς άνδρες της ΚΑΕ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.




