Final Four 2025, Χολ: «Παίρνω αυτοπεποίθηση από την καλή εμφάνιση»

Newsroom
Ο Ντέβον Χολ της Φενέρμπαχτσε στο Final Four
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ντέβον Χολ, MVP της Φενέρμπαχτσε με 18 πόντους (4/6 τρίποντα), στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι μία τέτοια εμφάνιση μπορεί να του δώσει αυτοπεποίθηση.

Η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Euroleague αφού επικράτησε του Παναθηναϊκού με 82-76, στον πρώτο ημιτελικό του Final Four στο Άμπου Ντάμπι.

Ο MVP της τούρκικης ομάδας, Ντέβον Χολ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στο γεγονός πως το σύνολο του Σάρας Γιασικεβίτσιους έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να κάνουν το step up ενώ μίλησε και για το τι θα κάνει ώστε να προετοιμαστεί για τον τελικό.

«Νιώθω καλά. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση και έχουμε ακόμα μία ευκαιρία. Παίρνω αυτοπεποίθηση από την καλή εμφάνιση.

 

Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν το step-up. Το έκανα εγώ απόψε, έπαιξα καλύτερα, μπορεί να είναι άλλος στο επόμενο ματς»

Για το πώς θα προετοιμαστεί για τον μεγάλο τελικό: «Θα ξεκουραστώ και θα ξεχάσω αυτό το ματς».

@Photo credits: eurokinissi, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.