Ναν: «Στο Final Four θα δείτε τον MVP»
Αποστολή στο Άμπου Ντάμπι: Γιώργος Κούβαρης
Πολύ λόγος έγινε για την απόδοση του Κέντρικ Ναν στα Playoffs της Euroleague κόντρα στην Αναντολού Έφες και τους μειωμένους μέσους όρους του .
- Φενερμπαχτσέ εναντίον Παναθηναϊκός Live
- Αταμάν για το ενδεχόμενο ενός ελληνικού τελικού: «Κάνουμε πλάκα με τον Μπαρτζώκα και λέμε "ξανά και ξανά"»
- Final Four 2025, Γιασικεβίτσιους: «Να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το Βερολίνο, να σκεφτούμε απλά»
- Final Four 2025, Ναν: «Δε νιώθω πίεση και πέρυσι πίστευα ότι ήμουν ο MVP»
Σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε στην συνέντευξη τύπου για το Final Four 2025 , o Αμερικανός γκαρντ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα είναι ο MVP της κανονικής περιόδου.
«Πιστεύω θα δείτε τον MVP που βλέπετε καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν σκληρά παιχνίδια αυτά με την Εφές. Αν ένας παίκτης δεν παίζει καλά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες να βγουν μπορστά. Είναι ομαδικό άθλημα. Δεν ήμουν καλός επιθετικά και οι αντίπαλοι έπαιζαν καλή άμυνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ο Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους του να συντονιστούν: Πότε παρουσιάζει τη νέα του εμφάνιση (vid)
- «Δεν είναι άσχημο»: Ο Μάικ Τζέιμς κατέταξε πρώτο τον Παναθηναϊκό στη Euroleague - Η θέση που προέβλεψε για τον Ολυμπιακό (vid)
- Παναθηναϊκός: Το teaser της νέας εμφάνισης με πρωταγωνιστή τον Κέντρικ Ναν