Final Four 2025, Ναν: «Δε νιώθω πίεση και πέρυσι πίστευα ότι ήμουν ο MVP»
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ: ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ
Το Άμπου Ντάμπι κινείται σε ρυθμούς Final Four 2025 και οι προπονητές μαζί με τους σταρ των ομάδων συμμετείχαν στη συνέντευξη Τύπου, μία μέρα πριν τους ημιτελικούς της Παρασκευής (23/05).
Ο Παναθηναϊκός AKTOR με τη Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός με τη Μονακό θα αναμετρηθούν για τα δύο χρυσά εισιτήρια που θα οδηγήσουν στον μεγάλο τελικό του Final Four 2025.
Οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν:
Για τον αν υπάρχει περισσότερη πίεση: «Δεν πιστεύω στην πίεση. Αφήνω την δουλειά μου να μιλήσει και προετοιμάζομαι σωστά. Ακόμα και την περσινή χρονιά πίστευα ότι εγώ ήμουν ο MVP, οπότε αφήνω τη δουλειά μου να μιλήσει».
Για το γεγονός ότι δεν ήταν ο εαυτός του στα playoffs: «Πιστεύω θα δείτε τον MVP που βλέπετε καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν σκληρά παιχνίδια αυτά με την Εφές. Αν ένας παίκτης δεν παίζει καλά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες να βγουν μπορστά. Είναι ομαδικό άθλημα. Δεν ήμουν καλός επιθετικά και οι αντίπαλοι έπαιζαν καλή άμυνα».
Για τη διαφορετική προετοιμασία σε EuroLeague και NBA: «Η πρροετοιμασία είναι παρόμοια για εμένα. Οι προπονητές έχουν ζητήσει πολλά από εμένα και με αφήνει να κάνω το παιχνίδι όπως ξέρω. Η προετοιμασία για τα playoffs είναι πιο σκληρή. Κάθε κατοχή μετράει. Αυτά είναι τα σημεία - κλειδιά στα playoffs».
Για τον λόγο που παρέμεινε στην Ευρώπη: «Το να κερδίσω το πρωτάθλημα έπαιξε ρόλο στο να μείνω εδώ και με επηρέασε.
Για το Άμπου Ντάμπι: «Είμαι συνηθισμένος με την Μέση Ανατολή. Το λατρεύω εδώ κι έχω έρθει πολλές φορές».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.