EuroLeague: «Μακάμπι και Χάποελ Τελ Αβίβ εξετάζουν ενδεχόμενη μετακόμιση στην Κύπρο»

Newsroom
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Οι ισραηλινές ομάδες της EuroLeague, Μακάμπι και Χάποελ Τελ Αβίβ, εξετάζουν σοβαρά τη μετακόμιση στη Λεμεσό για τα εντός έδρας παιχνίδια της νέας σεζόν, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί στη χώρα τους.

Η EuroLeague από τη νέα σεζόν θα μετρά νέες συμμετοχές και πολλές αλλαγές.

Σύμφωνα με τη «Mozzart Sport» μία από αυτές είναι η έδρα που θα επιλέξουν οι ισραηλινές ομάδες εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί.

Τα τελευταία χρόνια, η έδρα Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν το Βελιγράδι, ωστόσο από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μαζί και με τη Χάποελ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν ως προσωρινή έδρα το κλειστό «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό της Κύπρου, σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό να αγωνιστούν στο Ισραήλ.

Το γήπεδο αυτό θα φιλοξενήσει και τον τρίτο όμιλο του EuroBasket 2025 και είναι χωρητικότητας 8 χιλιάδων θέσεων.

 

Η λύση αυτή φαίνεται να είναι αρκετά συμφέρουσα σε επίπεδο μετακινήσεων, καθώς η απόσταση από το Τελ Αβίβ είναι σαφώς μικρότερη σε σχέση με το Βελιγράδι, ενώ θεωρείται ότι περισσότεροι φίλαθλοι από το Ισραήλ θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρίσκονται στους αγώνες, αυξάνοντας το κοινό που μπορεί να βρεθεί στο πλευρό τους.

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.