Μπράουν: «Σίγουρα θα αγωνιζόμουν ξανά στον Ερυθρό Αστέρα, όμως είμαι συγκεντρωμένος εδώ και για την επόμενη σεζόν»
Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με δυσκολία στην παράταση με σκορ 111-104 σε ένα ματς με μικρή βαθμολογική σημασία για τους «πράσινους» που είχαν κατοχυρώσει την τρίτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας. Έτσι, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα αντιμετωπίσει στα play offs την Αναντολού Εφές.
Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε στο «Meridian Sport» για τον Παναθηναϊκό αλλά, και για την πρώην ομάδα του, τον Ερυθρό Αστέρα, κάνοντας αναφορά στο ενδεχόμενο επιστροφής εκεί.
Για την τρίτη θέση του Παναθηναϊκού στη EuroLeague: «Δεν το σκέφτομαι πολύ, αλλά φυσικά, θέλεις να είσαι πάντα πρώτος. Αλλά με τον τρόπο που ήρθαν τα πράγματα, καταλήξαμε τρίτοι. Παίζεις με τα χαρτιά σου και προχωράς.
Όσο για μένα, νομίζω ότι θα μπορούσα να είχα συνεισφέρει λίγο περισσότερο στην ομάδα, ίσως να παίξω λίγα περισσότερα λεπτά, αλλά αυτό δεν είναι πάντα στον έλεγχό μου. Όσο για την ομάδα, νομίζω ότι έχουμε μια σπουδαία ομάδα, ένα βαθύ ρόστερ, σπουδαίους παίκτες και ελπίζω να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο στα playoffs».
Για το αν ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να μπει στα play offs: «Σίγουρα μπορούν να μπουν στα play offs. Βελτιώνονται κάθε χρόνο. Από τότε που έφυγα, γίνονται όλο και καλύτεροι κάθε χρόνο. Και νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπουν στα playoffs και να φτιάξουν ένα ακόμα μεγαλύτερο όνομα στην Ευρώπη.
Σίγουρα τους βλέπω στα playoffs. Νομίζω ότι μπορούν να νικήσουν την Μπάγερν. Η Μπάγερν έχει καλή ομάδα, είναι ανταγωνιστική, έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά με βάση αυτά έχω δει – νομίζω ότι ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να κερδίσει αυτό το παιχνίδι».
Για τις ομάδες που ξεχωρίζει στην καριέρα του: «Όλες οι ομάδες είναι εξαιρετικές. Νομίζω ότι εδώ στον Παναθηναϊκό και στον Ερυθρό Αστέρα υπάρχει η μεγαλύτερη πίεση λόγω των φιλάθλων. Όλοι είναι πολύ παθιασμένοι, εκφράζουν ανοιχτά και έντονα πώς νιώθουν για την ομάδα. Αλλά στο τέλος της ημέρας, όλα καταλήγουν στο να βγεις στο γήπεδο και να τα δώσεις όλα. Δεν αισθάνομαι την πίεση, αλλά ξέρετε πώς είναι, όλα έχουν να κάνουν με το μπάσκετ και το να φτάσεις στη νίκη».
Για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στον Ερυθρό Αστέρα: «Σίγουρα θα το έκανα, ποιος δεν θα το έκανε; Η ατμόσφαιρα είναι από τις καλύτερες σε όλη τη λίγκα. Όπως είπα, βελτιώνονται κάθε χρόνο. Ελπίζω ότι ίσως φέτος ή του χρόνου μπορέσουν να μπουν στα playoffs και να φτιάξουν ένα ακόμα μεγαλύτερο όνομα».
Για το αν διαβάζει φήμες για το μέλλον του: «Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στα ΜΜΕ. Ποιος ξέρει πραγματικά τι πρόκειται να συμβεί; Έχω, όμως, ένα τριετές συμβόλαιο εδώ και είμαι συγκεντρωμένος και για την επόμενη σεζόν».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.