Ολυμπιακός: Παραμένει εκτός ο Μιλουτίνοφ, με 10άδα κόντρα στην Άλμπα

Ολυμπιακός: Παραμένει εκτός ο Μιλουτίνοφ, με 10άδα κόντρα στην Άλμπα

Newsroom
Μιλουτίνοφ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραμένει εκτός δράσης και έτσι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με μόλις 10 παίκτες κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου (4/4) για την 33η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής της EuroLeague, έχοντας μπροστά του την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου την ερχόμενη Παρασκευή (4/4, 21:00, Novasports Prime).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει να υπολογίζει σε αρκετές απουσίες αφού ο Μουστάφα Φαλ τέθηκε νοκ-άουτ για 7-10 ημέρες ένεκα θλάσης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Εβάν Φουρνιέ λόγω αιματώματος στην ποδοκνημική.

Την ίδια στιγμή, στα πιτς παραμένουν τόσο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, όσο και ο Λούκα Βιλντόζα, όπερ και σημαίνει πως οι Πειραιώτες πρόκειται να παραταχθούν με μόλις 10 παίκτες κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου αφού εκτός δράσης παραμένουν και οι Τόμας Γουόκαπ, Κίναν Έβανς.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Αναλυτικά η ερυθρόλευκη αποστολή: Γουίλιαμς Γκος, Μήτρου Λονγκ, Λι, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, ΜακΚίσικ, Πίτερς, Βεζένκοβ, Ράιτ.

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.