Βεζένκοβ: «Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες, είναι επιθετικό το θέμα που έχουμε»

Ο Σάσα Βεζένκοβ του Ολυμπιακού
Ο Σάσα Βεζένκοβ, σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τη Μονακό με 80-77, υποστήριξε ότι το πρόβλημα του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην επιθετική λειτουργία.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τη Μονακό στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague και γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να παίρνει το «διπλό» με 80-77.

Ο Σάσα Βεζένκοβ, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες των «ερυθρόλευκων» έχοντας σημειώσει 21 πόντους και 6 ριμπάουντ με 3 ασίστ. Ο φόργουορντ των Πειραιωτών, στις δηλώσεις του στη Nova μετά την ήττα, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το θέμα βρίσκεται στην επιθετική λειτουργία.

«Δε θα ψάξουμε δικαιολογίες, συνεχίσαμε το κακό σερί ηττών. Είναι επιθετικό το θέμα που έχουμε, δε λειτουργούμε καλά. Είχαμε κάποια κενά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν παίζουμε όπως παίζαμε ως τώρα.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Ήμασταν πρώτοι και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να κατεβάσουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας. Μπορούμε να πούμε για τις βολές που χάσαμε, αλλά δε γύρισε η μπάλα στην επίθεση.

 

Καμία ομάδα δε θέλει να χάνει, πλησιάζουν τα play off και εκεί πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε και να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε ότι δε θα είναι εύκολο, όλες οι ομάδες είναι δύσκολες».

@Photo credits: INTIME, ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.