Κέντρικ Ναν: «Τώρα θα δείτε τα καλύτερά μου παιχνίδια, έχω 2 χρόνια συμβόλαιο και θα δούμε τι θα γίνει»

Κέντρικ Ναν: «Τώρα θα δείτε τα καλύτερά μου παιχνίδια, έχω 2 χρόνια συμβόλαιο και θα δούμε τι θα γίνει»

Newsroom
s
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα Βερολίνου με 91-81 για την EuroLeague, ο Κέντρικ Ναν αναφέρθηκε στην τελική ευθεία της σεζόν αλλά και το συμβόλαιό του.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR λύγισε την Άλμπα Βερολίνου σε ένα σκληρό παιχνίδι και επικράτησε στο ΟΑΚΑ με 91-81 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν καθοριστικός για τους «πρασίνους» σταματώντας στους 18 πόντους με 7/9 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 1/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη και 20 βαθμούς αξιολόγησης σε 33:08 λεπτά συμμετοχής.

Κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της Nova αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Αμερικανός σκόρερ τόνισε μεταξύ άλλων πως θα εκτοξεύσει την απόδοσή του μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κέντρικ Ναν:

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

«Ήμασταν κάτω στο σκορ, παλεύαμε στη... λάσπη. Δεν ήταν εύκολο, χρειαζόμασταν τη νίκη, δεν είχαμε καλή βραδιά αλλά τα καταφέραμε. Κάναμε ένα βήμα και βρήκαμε άλλους τρόπους για να το κάνουμε αυτό. Νιώθω υπέροχα, είναι το τέλος της σεζόν και τώρα θα δείτε τα καλύτερά μου παιχνίδια. Θέλω να πάρω ακόμα ένα πρωτάθλημα.

 

Όσον αφορά το μέλλον του: «Εχω συμβόλαιο ακόμα για δύο χρόνια και θα δούμε τι θα γίνει».

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.