
Η Μπαρτσελόνα των πολλών προβλημάτων πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Παρτιζάν με 87-80 και έφτασε τις 16 νίκες, συνεχίζοντας πλέον από την έκτη θέση της κατάταξης στη EuroLeague.
Οι «μπλαουγκράνα» ήταν σαρωτικοί στο δεύτερο δεκάλεπτο και διατήρησαν το προβάδισμα ως το φινάλε απέναντι στην Παρτιζάν που έπεσε στο 15-14 παρά το γεγονός ότι είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.
Το ματς: Μπαρτσελόνα-Παρτιζάν
Η Παρτιζάν είχε τον έλεγχο στην πρώτη περίοδο απέναντι στην Μπαρτσελόνα (25-32, 10'), σουτάροντας με 85% στο τρίποντο (6/7) και μοιράζοντας έξι ασίστ για δυο λάθη. Ο Στέρλινγκ Μπράουν (13π.) κουβάλησε επιθετικά τους Σέρβους σε αυτό το διάστημα, σημειώνοντας 13 πόντους κόντρα στους «μπλαουγκράνα» που βρήκαν λύσεις με τον Κέβιν Πάντερ (9π., 3/3 τρίπ.). Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην Μπαρτσελόνα που έκανε επιμέρους σκορ 29-9 στη δεύτερη περίοδο και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 54-41!
Ο Πάντερ το πήρε πάνω του, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο με 17 πόντους για τους Καταλανούς που βρήκαν ρυθμό στην επίθεση μέσα από την άμυνά τους. Η Παρτιζάν προσπάθησε να αντιδράσει, μειώνοντας σε 68-63 με τον Μπράντον Ντέιβις στο 27'. Ο Αϊζάια Μάικ ευστόχησε σε τρίποντο για το 77-75 ωστόσο η Μπαρτσελόνα πέτυχε έξι σερί πόντους με τους Πάρκερ, Πάντερ και Σατοράνσκι για το 83-75 στο 1:54 για το φινάλε στο Palau Blaugrana. Οι γηπεδούχοι έκαναν σωστή διαχείριση ως το φινάλε και έφτασαν στη νίκη με 87-80.
Τα δεκάλεπτα: 25-32, 54-41, 73-65, 87-80.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.