Ταβάρες: «Πάντα δύσκολο να παίζεις στην Αθήνα»

Newsroom
Έντι Ταβάρες
O Έντι Ταβάρες στάθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να παίζει κάποιος στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (6/3, 21:45), με τον Έντι Ταβάρες να είναι ένας από τους... πυλώνες των Μαδριλένων τα τελευταία χρόνια. Ο ψηλός των Ισπανών μίλησε ενόψει της αναμέτρησης και στάθηκε στην έδρα των πράσινων και στη δυσκολία που έχει να παίζεις εκεί.

«Αντιμετωπίζουμε το ματς με μεγάλη επιθυμία και κίνητρο, γνωρίζοντας ότι έχουμε έναν δύσκολο μήνα. Ελπίζουμε να πετύχουμε πολλές νίκες γιατί αυτό θα μας βοηθήσει να είμαστε σε καλή κατάσταση μέχρι το τέλος της σεζόν. Υπάρχουν επτά τελευταίοι αγώνες και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με μεγάλη φιλοδοξία», είπε αρχικά.

Για τον Παναθηναϊκό: «Θα απαιτήσουν πολλά από εμάς, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Για να κερδίσουμε πρέπει να παίξουμε ως ομάδα. Το να παίζεις στην Αθήνα είναι πάντα δύσκολο, αλλά πρέπει να το κάνουμε ως ομάδα».

Για την άμυνα: «Παίζουμε καλύτερα όταν αμυνόμαστε καλά και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Έχουν πολλές ευκαιρίες στην επίθεση και πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα και μετά να επιτεθούμε ως ομάδα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.