Κράμερ: «Η Ρεάλ συμφώνησε με τον γκαρντ της Τενερίφης»

Κράμερ: «Η Ρεάλ συμφώνησε με τον γκαρντ της Τενερίφης»

Newsroom
Κράμερ
Η Ρεάλ Μαδίτης φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ντέιβιντ Κράμερ της Τενερίφης, στον οποίο «βλέπει» τον επόμενο Τζέισι Κάρολ.

Ισπανικό δημοσίευμα θέλει τους Μαδριλένους να προετοιμάζουν την επόμενη χρονιά έχοντας συμφωνήσει ήδη με τον Γερμανοσλοβάκο γκαρντ, Ντέιβιντ Κράμερ.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» ο 28χρονος παίκτης της Τενερίφης έχει μπει στο στόχαστρο της Ρεάλ εξηγώντας ότι τον προορίζει ως τον νέο Τζέισι Κάρολ.

Πρόκειται για έναν δεινό σουτέρ, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει κατά μέσο όρο 43.1% έξω από τα 6.75 μέτρα. Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ρεάλ έχει έρθει ήδη σε συμφωνία μαζί του και ότι θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση της ομάδας ενόψει της επόμενης χρονιάς.

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.