«Ο Πάντερ συμφώνησε με τη Μακάμπι και φεύγει από την Παρτιζάν»!

O Κέβιν Πάντερ
Ο Κέβιν Πάντερ αποχωρεί από την Παρτιζάν μετά από τρία χρόνια και σύμφωνα με το έγκυρο Sport Klub, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι!

Έπειτα από τρεις σεζόν στα ασπρόμαυρα και μολονότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρτιζάν για τη σεζόν 2024/25, ο Κέβιν Πάντερ αναμένεται να ολοκληρώσει πρόωρα τη συνεργασία του με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σύμφωνα με το Sport Klub, ο Αμερικανός περιφερειακός κατέληξε σε συμφωνία με τη Μακάμπι όσον αφορά τους οικονονικούς όρους της συνεργασίας τους και αποχωρεί από το Βελιγράδι προκειμένου να ενισχύσει την «ομάδα του λαού»!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Πάντερ άφησε στο τραπέζι τον τελευταίο μισθό που προέβλεπε το τρέχον συμβόλαιό του με την Παρτιζάν, από την οποία του δόθηκε το ελεύθερο να υπογράψει σε άλλο κλαμπ.

Φέτος ο αρχηγός της Παρτιζάν μέτρησε 15 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα σε 28 αγώνες στη EuroLeague. Οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται πως προχωρούν σε ολική αναδόμηση ενόψει της νέας σεζόν αφού έχουν ήδη αποχωρήσει οι Καμίνσκι, Ντόζιερ και Νάναλι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.