Ο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε το SMS με το οποίο πρότεινε τον Αταμάν στον Γιαννακόπουλο

Ο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε το SMS με το οποίο πρότεινε τον Αταμάν στον Γιαννακόπουλο

Newsroom
Συνάντηση Αταμάν με Ραζνάτοβιτς
Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη επαφή που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προκειμένου να προτείνει τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος προπονητής κράτησε όλες τις υποσχέσεις που έδωσε από το ξεκίνημα της σεζόν, αποδεικνύοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι αποτέλεσε την σωστή επιλογή του Παναθηναϊκού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας το περασμένο καλοκαίρι. Όχι μόνο οδήγησε την ομάδα στο Final Four αλλά έφτασε και στο σημείο να τη στέψει πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αποκάλυψε το SMS με το οποίο είχε προτείνει αρχικά τον Εργκίν Αταμάν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πριν από 14 μήνες και πιο συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2023: «Μεταξύ μας. Αν αποφασίσεις το καλοκαίρι να κάνει κάτι μεγαλύτερο και πιο δυνατό, τότε Αταμάν. Είμαι σίγουρος ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τον Ελληνικό πόλεμο απ' ότι Ισπανοί. Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα. Απλά να γνωρίζεις ότι δεν είναι αδύνατον εάν και εφόσον ενδιαφέρεσαι. Θα εξαρτηθούν πολλά από τα play off της Euroleague» ανέφερε το μήνυμα του Μίσκο στον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

«Γεια. Ο Αταμάν είναι το αγαπημένο μου πρόσωπο σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ναι, ενδιαφέρομαι πάρα πολύ. Θα σου τηλεφωνήσω σύντομα γι' αυτό» ήταν η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Ραζνάτοβιτς ο οποίος υπενθύμισε στη σημερινή του ανάρτηση: «Έτσι ξεκίνησαν τα πάντα...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.