Κώστας Αντετοκούνμπο: Μόλις ο 13ος με πρωτάθλημα ΝΒΑ και EuroLeague

Κώστας Αντετοκούνμπο: Μόλις ο 13ος με πρωτάθλημα ΝΒΑ και EuroLeague

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο.
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μπήκε σε ένα ιδιαίτερο κλαμπ, παικτών που έχουν κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, όσο και τη EuroLeague.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν έγινε μόνο ο πρώτος Έλληνας παίκτης που πετυχαίνει το double: Πρωτάθλημα ΝΒΑ και EuroLeague!

Μετά το θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, μπήκε σε ένα σχεδόν κλειστό κλαμπ, το οποίο απαρτίζουν 12 παίκτες. Με τον αδελφό του Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνεται ο 13ος... μέτοχός του. Ένας αριθμός σημαδιακός για τον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας και η ντουζίνα των δις πρωταθλητών

Ο πρώτος που το είχε κάνει ήταν ο Μπιλ Μπράντλεϊ, πρωταθλητής με τους Νιου Γιορκ Νικς και την Ολίμπια Μιλάνο, ενώ ακολούθησαν οι Λάρι Ράιτ, Τζιμ Μπρούιερ, Μπομπ ΜακΑντού, Τόνι Κούκοτς, Ζαν Τάμπακ και Ράσο Νεστέροβιτς.

Η επόμενη... φουρνιά αποτελείται από τους Μανού Τζινόμπιλι (Κίντερ και Σπερς), Όγκνιεν Κούζμιτς (Γουόριορς και Ρεάλ), Τζος Πάουελ, Ροντρίγκ Μπομπουά, ενώ ο αμέσως προηγούμενος απο τον Αντετοκούνμπο ήταν ο Ελάιτζα Μπράιαντ: Πρωταθλητής με τους Μπακς του Giannis και την Αναντολού Εφές.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.