Παναθηναϊκός, Final Four 2024: Ο Αταμάν πριν από 15 χρόνια «χάζευε» από την εξέδρα το 5ο ευρωπαϊκό του «τριφυλλιού» (vid)

Παναθηναϊκός, Final Four 2024: Ο Αταμάν πριν από 15 χρόνια «χάζευε» από την εξέδρα το 5ο ευρωπαϊκό του «τριφυλλιού» (vid)

ο Εργκίν Αταμάν στο Βερολίνο και το 2009
Ο Εργκίν Αταμάν πανηγύρισε την κατάκτηση της Euroleague με τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο ενώ ο ίδιος είχε βρεθεί και στους πανηγυρισμούς για το πέμπτο αστέρι το 2009 στο ίδιο γήπεδο!

Ο Εργκίν Αταμάν κατάφερε μέσα σε μία σεζόν να αλλάξει πλήρως την εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός AKTOR στην Euroleague και μέσα σε λίγους μήνες, από εκεί όπου βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης, πλέον είναι τροπαιούχος, έχοντας επιβληθεί μάλιστα στην προηγούμενη πρωταθλήτρια, Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80.

Ο Τούρκος προπονητής ωστόσο είχε βιώσει και στο παρελθόν αντίστοιχους πανηγυρισμούς στο συγκεκριμένο γήπεδο, πάλι με πρωταγωνιστές τους «πράσινους». Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ο ίδιος φαίνεται να βρίσκεται στην Uber Arena και το 2009 όταν ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πέμπτο του αστέρι!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.