Λεσόρ: «Ο Σλούκας μου έκλεψε το βραβείο του MVP, σήμερα τους έκλεισε τα στόματα»

Λεσόρ: «Ο Σλούκας μου έκλεψε το βραβείο του MVP, σήμερα τους έκλεισε τα στόματα»

Ο Λεσόρ του Παναθηναϊκού
Όλα όσα δήλωσε ο σταρ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ μετά την κατάκτηση της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 και κατέκτησε το έβδομο τρόπαιο της ιστορίας του στην Euroleague, έχοντας επικρατήσει της περυσινής πρωταθλήτριας. Ο Ματίας Λεσόρ ήταν ένα από τα βασικά γρανάζια της φετινής πορείας του «τριφυλλιού» ενώ στον τελικό ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας συνολικά 17 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 33:13 λεπτά εντός παρκέ.

Ο Γάλλος σέντερ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Ευρώπη ενώ μίλησε επίσης για τον προπονητή του Εργκίν Αταμάν και τον MVP του Final Four, Κώστα Σλούκα.

«Αρχίσαμε τη σεζόν και όλοι έλεγαν για εμάς "αποκλείεται να τα καταφέρουν, δεν έχουν το ταλέντο, δεν έχουν το ένα, δεν έχουν το άλλο". Αρχίσαμε άσχημα τη σεζόν και κανένας δεν πίστευε σε εμάς. Ήμουν ο μοναδικός που πίστευε σε εμάς, ήμουν ο μοναδικός που είπα: "Όχι, το έχουμε, μπορούμε αν δούμε ένα παιχνίδι τη φορά". Αυτό κάναμε, όμως. Τελικά, ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Κώστας μας κουβάλησε απόψε. Μου έκλεψε το βραβείο του MVP, δυστυχώς (σ.σ γέλια). Όχι αστειεύομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν, του άξιζε αυτό. Δούλεψε σκληρά για αυτό. Πήρε μια μεγάλη απόφαση που τάραξε την Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι και πολλοί δεν πίστευαν ότι μπορούσε να κάνει αυτό που κατάφερε. Πολλοί είπαν ότι ήταν πολύ μεγάλος πια, ότι δεν μπορούσε να οδηγήσει μια ομάδα.

Απόψε, όμως, τους έκλεισε τα στόματα και απέδειξε ότι είναι ο Κώστας Σλούκας, ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη, ένας από τους καλύτερους γκαρντ που έχω δει.

Ο Αταμάν είναι το αντίθετο από εμένα. Εγώ πάντα λέω να βλέπουμε ένα παιχνίδι τη φορά και εκείνος από την πρώτη μέρα είπε "θέλω να κερδίσω την EuroLeague". Είναι απλώς ο Έργκιν.

Ήταν ο πρώτος που το είπε, πριν καν υπογράψει κάποιον παίκτη: "Θέλω να κερδίσω την EuroLeague". Και δεν είχε υπογράψει ακόμα κανέναν, οπότε αυτό ήταν τρελό. Δεν ξέρω αν μπορεί να διαβάσει το μέλλον ή αν απλά έχει τόση αυτοπεποίθηση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.