Final Four 2024, Χεζόνια: «Εγώ φταίω, η απόδοσή μου στέρησε από την ομάδα μου τη νίκη» (vid)

Μάριο Χεζόνια
Την ευθύνη για την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Παναθηναϊκό στον τελικό της EuroLeague ανέλαβε ο Μάριο Χεζόνια. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Αντώνης Καλκαβούρας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε στον τελικό της EuroLeague, με τον Παναθηναϊκό να κατακτά τον 7ο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του, με τον Μάριο Χεζόνια να είναι εκ των μοιραίων για τους Μαδριλένους.

«Εγώ φταίω, η απόδοσή μου στέρησε από την ομάδα μου τη νίκη» ανέφερε αμέσως μετά το φινάλε στις δηλώσεις του, όπως βλέπετε και στο βίντεο του Gazzetta.

Ο Κροάτης φόργουορντ ολοκλήρωσε με 8 πόντους με 2/4 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ, 1 λάθος. Με την αστοχία του να στερεί, όπως τόνισε ο ίδιος, τον τίτλο από τη Ρεάλ.

Μάλιστα, αμέσως μετά με τους φίλους του Παναθηναϊκού να περικυκλώνουν το ξενοδοχείο των αποστολών, ο Χεζόνια αποθεώθηκε από την «πράσινη» εξέδρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.