Κώστας Αντετοκούνμπο: «Εξωπραγματική στιγμή και ελπίζω να τη ξαναζήσω» (vid)

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Εξωπραγματική στιγμή και ελπίζω να τη ξαναζήσω» (vid)

Newsroom
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατακτά πρωτάθλημα στο NBA και στη συνέχεια τον τίτλο της Euroleague. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του Gazzetta. Αποστολή στο Βερολίνο: Αντώνης Καλκαβούρας, Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 και κατάφερε να πανηγυρίσει την 7η κατάκτηση τροπαίου στην Euroleague. Με αυτή τη νίκη, ο Κώστας Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος Έλληνας ο οποίος έχει κατακτήσει τόσο το δαχτυλίδι του NBA όσο και να στεφθεί πρωταθλητής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Gazzetta.

-Πώς γίνεται να κατακτάς πρώτα εσύ από τους αδερφούς σου τους μεγάλους τίτλους;

«Νομίζω είμαι τυχερός, δεν ξέρω τι να πω πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Είναι εξωπραγματική και ελπίζω να τη ξαναζήσω».

-Πώς άλλαξε το μομέντουμ στο δεύτερο ημίχρονο;

«Η Ρεάλ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Όπως είδατε μπήκε στο πρώτο δεκάλεπτο πολύ επιθετικά. Ξέραμε ότι έπρεπε να τους σταματήσουμε από την άμυνα και αυτό κάναμε στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο».

-Αν σου έλεγε κανείς το καλοκαίρι ότι θα είσαι πρωταθλητής Ευρώπης τι θα του έλεγες;

«Θα του έλεγα θα δούμε και τώρα ότι έχει δίκιο».

-Ο Γιάννης τι σου είπε στο αυτί;

«Αυτό που μου είπε στο αυτί ο Γιάννης είναι μυστικό, δεν μπορώ να σου πω. Ο Γιάννης δεν έχει Euroleague εντάξει. Εγώ πήρα πρώτος το δαχτυλίδι. Μην πάρει και αυτός Euroleague γιατί μετά δεν θα ξέρω τι να κατακτήσω.

Στην Euroleague κάθε παιχνίδι μετράει, στο NBA δεν είναι έτσι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.