Παπαπέτρου: «Ο τρόπος που κλείσαμε αυτή τη σεζόν είναι σαν παραμύθι»

Παπαπέτρου: «Ο τρόπος που κλείσαμε αυτή τη σεζόν είναι σαν παραμύθι»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Όλα όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά την κατάκτηση της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 και κατάφερε να πανηγυρίσει την 7η κατάκτηση της Euroleague, στο Final Four του Βερολίνου, έχοντας κάμψει το εμπόδιο της περυσινής πρωταθλήτριας.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στους φιλάθλους του «τριφυλλιού» που βρέθηκε στο πλευρό των «πρασίνων» ενώ αφιέρωσε τον τίτλο στην οικογένειά του.

«Είναι απίστευτο συναίσθημα, ο κόσμος ταξίδεψε και μας έδειξε την αγάπη του. Ήταν σαν να παίζαμε εντός έδρας, είμαι τόσο χαρούμενος για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Περάσαμε πολλά τα τελευταία χρόνια, επανήλθαμε, το ξέραμε ότι είχαμε επανέλθει, αλλά ο τρόπος που κλείσαμε αυτή τη σεζόν είναι σαν παραμύθι, δεν θα μπορούσες να το γράψεις καλύτερα.

Η Ρεάλ είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, με ένα φοβερό ρόστερ, ίσως το καλύτερο όλων των εποχών, είχαμε πολύ δύσκολη δουλειά. Μείναμε στο σκορ, παρ’ όλο που η Ρεάλ έκανε καλό πρώτο ημίχρονο. Παλέψαμε σώμα με σώμα, κάθε παίκτης έδωσε κάτι, είμαι περήφανος για όλους.

Το αφιερώνω στην οικογένεια και τον αδελφό μου, έχουμε αμέτρητες ώρες μαζί στο γήπεδο, ακολουθεί την τρέλα μου και του αξίζει τόσο όσο και σε μένα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.