Σλούκας: «Έχετε να μου πείτε κάποια καλύτερη ιστορία ζωής τα τελευταία 20 χρόνια;»

Σλούκας: «Έχετε να μου πείτε κάποια καλύτερη ιστορία ζωής τα τελευταία 20 χρόνια;»

Κώστας Σλούκας
Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης γράφοντας τη δική του ιστορία, όπως τόνισε στην κάμερα του Gazzetta. Αποστολή στο Βερολίνο: Αντώνης Καλκαβούρας, Γιώργος Κούβαρης.

Ο Κώστας Σλούκας έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην 7η ευρωκούπα του Παναθηναϊκού. Με εκείνον φυσικά MVP του Final Four και απόλυτο πρωταγωνιστή να σηκώνει την EuroLeague μαζί με τους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καλύτερη ιστορία ζωής τα τελευταία 20 χρόνια.

Οι δηλώσεις του Σλούκα

«Έχετε να μου πείτε κάποια καλύτερη ιστορία ζωής τα τελευταία 20 χρόνια;».

Για το πώς άλλαξε ο διακόπτης: «Ξέραμε ότι η Ρεάλ μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι, εμείς έπρεπε να μείνουμε κοντά. Ο Ολυμπιακός έκανε το λάθος και φύγανε 25 πόντους, είναι πάρα πολύ δύσκολο μετά. Το γυρίσανε αλλά ήταν πολύ αργά. Εμείς μείναμε κοντά στο σκορ στο ημίχρονο και είπαμε ότι μπορούμε.

Ανεβάσαμε την άμυνα, πετύχαμε μεγάλα σουτ. Κερδίσαμε 15 πόντους τη Ρεάλ Μαδρίτης και 15 τη Φενέρμπαχτσε, μπορεί κάποιος να μας πει κάτι; Είμαστε πανάξια πρωταθλητές Ευρώπης, δεν έχω λόγια».

Για τα όσα πέτυχε με τον Παναθηναϊκό: «Εγώ πίστευα ότι μπορούμε ένα Final Four, τρώγοντας έρχεται η όρεξη, δεν έχω λόγια, ζούμε απίστευτες στιγμές. Δεν είδα πώς σηκώνουμε το κύπελλο, για αυτό και το σήκωσα... όπως να 'ναι.

Είμαι πολύ περήφανος, έχω δουλέψει πάρα πολύ, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, είναι για εμάς δύσκολη χρονιά, δίναμε κάθε μέρα μάχη και όπως είδατε η χημεία βελτιώθηκε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.