Παναθηναϊκός, Final Four 2024: Το Gazzetta στην αναχώρηση από το ξενοδοχείο για τον τελικό (vids)

Ο Σλούκας κατά την αναχώρηση του Παναθηαϊκού
Η στιγμή όπου η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί από το ξενοδοχείο με προορισμό την Uber Arena και τον τελικό με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αποστολή στο Βερολίνο: Γιώργος Κούβαρης.

Ελάχιστο έχει απομείνει πλέον για το τζάμπολ στον μεγάλο τελικό της Euroleague, εκεί όπου Παναθηναϊκός AKTOR και Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν με σκοπό την κατάκτηση του φετινού τροπαίου.

Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» έχουν ξεκινήσει από νωρίς και βρίσκονται στην Uber Arena όπου θα πραγματοποιηθεί η πιο κρίσιμη αναμέτρηση της σεζόν. Το Gazzetta βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η ομάδα των «Πρασίνων» και κατέγραψε τη στιγμή όπου η αποστολή αναχωρεί για το γήπεδο.

Οι λίγοι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρίσκονται σε εκείνο το σημείο αντί του γηπέδου, αποθέωσαν τον Εργκίν Αταμάν και... ντόπαραν τους παίκτες ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού.

Δείτε τη στιγμή της αναχώρησης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.