Παναθηναϊκός, Final Four 2024: Η αυτοκινητοπομπή των φιλάθλων του «τριφυλλιού» για τον τελικό (vid)

Παναθηναϊκός, Final Four 2024: Η αυτοκινητοπομπή των φιλάθλων του «τριφυλλιού» για τον τελικό (vid)

Η αυτοκινητοπομπή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για το γήπεδο
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει από νωρίς την πορεία τους για το γήπεδο όπου θα γίνει ο μεγάλος τελικός της Euroleague. Αποστολή στο Βερολίνο: Βασίλης Τσίγκας.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κλείσει την θέση του στον μεγάλο τελικό του Final Four της Euroleague στο Βερολίνο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε λίγες ώρες την περυσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι φίλαθλοι του «Τριφυλλιού» είχαν αρχίσει από πολύ νωρίς να μαζεύονται στην Alexander Platz ώστε να ξεκινήσουν την πορεία τους προς την Uber Arena, όπου θα διεξαχθεί η κρίσιμη αναμέτρηση.

Η κάμερα του Gazzetta κατάφερε να καταγράψει την αυτοκινητοπομπή των φιλάθλων των «Πρασίνων», η οποία έχει τόσο αυτοκίνητα όσο και πούλμαν ενώ έντονη είναι και η αστυνομική παρουσία, με τις αρχές μάλιστα να συνοδεύουν τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.