Ολυμπιακός, Final Four 2024: Η δωδεκάδα για τον μικρό τελικό με τη Φενέρ

Ολυμπιακός, Final Four 2024: Η δωδεκάδα για τον μικρό τελικό με τη Φενέρ

Ο Άλεκ Πίτερς.
Δείτε τους δώδεκα παίκτες που επέλεξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την αναμέτρηση της 3ης θέσης, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε (18:00).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν άλλαξε τις επιλογές του στην αναμέτρηση που θα κρίνει την 3η θέση στο Final Four 2024, σε σχέση με τη δωδεκάδα που είχε ο Ολυμπιακός στο χαμένο ημιτελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για το ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, εκτός έμειναν για ένα ακόμα ματς οι Λουκ Σίκμα, Ίγκνας Μπραζντέικις, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Τανούλης και Βεμιαμίν Αμπόσι, με τους δύο πρώτους να χάνουν και την τελευταία ευκαιρία να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, καθώς δεν είναι δηλωμένοι στο πρωτάθλημα.

Αντίθετα, ο Μόουζες Ραιτ, αν αγωνιστεί, θα το κάνει για τελευταία φορά, αφού επίσης δε βρίσκεται στη λίστα του ΕΣΑΚΕ.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Κάναν, Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Παπανικολάου, Πίτερς, Φαλ, Πετρούσεβ, Μιλουτίνοβ, Ράιτ, Μήτρου-Λονγκ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.