Final Four 2024, Παναθηναϊκός: Ο «άχαστος» Ναν και τα τελειώματα του Λεσόρ (vid)

Final Four 2024, Παναθηναϊκός: Ο «άχαστος» Ναν και τα τελειώματα του Λεσόρ (vid)

Κέντρικ Ναν
Ο Κέντρικ Ναν ευστοχεί σε όλες τις βολές, όπως συνηθίζει και ο Ματίας Λεσόρ κάνει προπόνηση στα τελειώματα από το pick n' roll, μία μέρα πριν τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βερολίνο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός πάτησε στην Uber Arena για την προπόνηση, μία μέρα πριν από τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης (26/4 - 21:00) και το Gazzetta φυσικά βρέθηκε και εκεί. Με τους «πρασίνους» να κάνουν και το απαραίτητο χαλάρωμα με ορισμένα σουτάκια.

Με τον Κέντρικ Ναν να συνεχίζει να σημαδεύει... κέντρο από τη γραμμή των βολών, κάτι που άλλωστε δεν αποτελεί είδηση. Ο Αμερικανός ευστόχησε σε δέκα συνεχόμενες, κάτι που βέβαια επιβεβαιώνει και το 95.7% που κουβαλά στη σεζόν με 67/70 στα 34 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Ο Λεσόρ προπονήθηκε στα τελειώματα μετά το pick n' roll

Στην απέναντι μπασκέτα της Uber Arena, ο Ματίας Λεσόρ έκανε τη δική του προπόνηση μαζί με το σταφ της ομάδας. Ο Γάλλος σέντερ έκανε κάποια τελειώματα στο pick n' roll, έχοντας το πολύ δύσκολο έργο να τα βάλει με τη γραμμή ψηλών της Ρεάλ, δηλαδή τον Έντι Ταβάρες και τον Βενσάν Πουαριέ.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.