Αταμάν: «Παίξαμε τέλειο μπάσκετ, από ένστικτο άλλαξα την ομάδα στο δεύτερο μέρος»

Αταμάν: «Παίξαμε τέλειο μπάσκετ, από ένστικτο άλλαξα την ομάδα στο δεύτερο μέρος»

Ο Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο Final Four
Όλα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιβληθεί της Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final Four και έκλεισε τη θέση του στον μεγάλο τελικό της Euroleague, τον πρώτο μετά το 2011, έχοντας νικήσει με 73-57.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στον κόσμο των «πράσινων» αλλά και στη δουλειά που έγινε στην άμυνα.

«Είχαμε την αύρα από τον κόσμο και αξίζουν παραπάνω από 20 πόντους. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και είχαμε λύσεις για να νικήσουμε τη Φενέρμπαχτσε. Παίξαμε τέλειο μπάσκετ σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.

Σήμερα έβαλα κάποιους αμυντικογενείς παίκτες. Το ένστικτο στο κοουτσάρισμα με κάνει να παίρνω τέτοιες αποφάσεις σε τέτοια ματς και να ρίχνω παιδιά όπως ο Καλαϊτζάκης, ο Αντετοκούνμπο και ο Σλούκας. Κάνανε εξαιρετική δουλειά. Από ένστικτο άλλαξα την ομάδα στο δεύτερο μέρος και όλα πήγαν καλά».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.