EuroLeague Final Four, Ρεάλ - Ολυμπιακός: Με καθυστέρηση 15 λεπτών ο δεύτερος ημιτελικός

Φίλιπ Πετρούσεφ Ολυμπιακός Ρεάλ
Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθούν αντιμέτωποι στο Final Four του Βερολίνου στις 22:15 αντί για τις 22:00 που είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Final Four στο Βερολίνο μεταξύ Ολυμπιακού και Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει μία μικρή καθυστέρηση. Συγκεκριμένα αντί για τις 22:00 που είχε προγραμματιστεί αρχικά, θα διεξαχθεί στις 22:15 (Live στο Gazzetta).

Ο λόγος είναι το... ντόμινο μετά την καθυστέρηση της έναρξης του ημιτελικού μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Φενέρμπαχτσε. Η επίθεση των Τούρκων οπαδών στους Έλληνες, έξω από την Uber Arena, οδήγησε τους διοργανωτές σε προσωρινό lockdown του γηπέδου.

Το ματς του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε με σχεδόν μισάωρη καθυστέρηση, ώστε να προλάβουν να μπουν όλοι οι φίλοι που είχαν μείνει στις ουρές εκτός του γηπέδου. Έτσι οι φίλοι του Ολυμπιακού θα περιμένουν ένα έξτρα τέταρτο για να δουν την ομάδα τους απέναντι στους Μαδριλένους.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.