ΓεροΓιοβάισα: Θα έχουμε αιώνιο τελικό στο Βερολίνο;

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
osfp_pao_basket
Το Final 4 του Βερολίνου κάνει τζάμπολ στην Uber Arena και ο ΓεροΓιοβάισα δίνει τις προβλέψεις του για τους δυο ημιτελικούς των αιώνιων αντιπάλων.

Μετά από 12 χρόνια οι αιώνιοι αντίπαλοι του ελληνικού αθλητισμού επέστρεψαν στο Final 4 της Euroleague και απόψε θα ξέρουμε αν θα έχουμε για πρώτη φορά ελληνικό τελικό! Από τις 19:00 μέχρι τις 24:00 (τουλάχιστον) τα πάντα «παγώνουν» και το ενδιαφέρον στρέφεται στους δυο μεγάλους ημιτελικούς της Uber Arena.

Στις 19:00 ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οι Τούρκοι έκλεισαν τη regular season όντας η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Euroleague και κατάφεραν να αποκλείσουν τη Μονακό στο Πριγκιπάτο. Από την πλευρά τους οι Πράσινοι τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην ανταγωνιστική Μακάμπι και για να πάρουν την πρόκριση πρέπει να βρεθούν σε καλή μέρα παίκτες που ήταν ντεφορμέ στη σειρά με τους Ισραηλινούς, όπως ο Μήτογλου και ο Γκραντ. Η επιλογή Over 1.5 τρίποντα του Μήτογλου προσφέρεται στο 2.70, ενώ οι Over 3.5 ασίτ του Κέντρικ Ναν στο 2.15.

Στις 22:00 θα έχουμε μια ρεβάνς του περσινού τελικού. O Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου, Ρεάλ Μαδρίτης και καλείται να «σκοτώσει» το θηρίο για να πάει για δεύτερη διαδοχική χρονιά σε τελικό. Ο Φίλιπ Πετρούσεφ έχει αποδείξει πως είναι παίκτης μεγάλων παιχνιδιών και οι Over 7.5 πόντοι του πληρώνουν στο 1.83. Καλή επιλογή και οι Over 5.5 ασίστ του Τόμας Γουόκαπ στο 2.15.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα