Final Four 2024, Σάρας για Σλούκα: «Ίσως ο Αταμάν τον αφήσει εκτός 12άδας ξανά»

Οι Κώστας Σλούκας, Εργκίν Αταμάν και Σάρας Γιασικεβίτσιους.
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε διάθεση για χιούμορ κατά τη διάρκεια της επίσημης συνέντευξης Τύπου, ζητώντας από τον Εργκίν Αταμάν να κρατήσει εκτός 12άδας τον Κώστα Σλούκα!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποφάσισε να προσθέσει λίγο χιούμορ σε μία εξαιρετικά σοβαρή συνέντευξη Τύπου, λίγο πριν το Final Four 2024 στο Βερολίνο βάλει για τα καλά.. μπροστά.

Μιλώντας για το Final Four του 2009, ο Λιθουανός προπονητής της Φενέρ, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό (19:00) εξήγησε ότι μιλώντας με τον Κώστα Σλούκα, λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο Έλληνας γκαρντ του θύμισε ότι το 2009 ήταν εκτός από τη 12άδα του Ολυμπιακού.

«Είναι το καλύτερο Final Four σε ποιότητα, αναμετρήσεις. Όλα τα ματς κρίθηκαν στο καλάθι. Όσο τρελό και αν ακούγεται, πήγα στο γήπεδο και είδα ότι το λένε Uber Arena. Το 2009 είχε άλλη ονομασία. ο Κώστας (Σλούκας) μου είπε ότι είχε μείνει εκτός 12άδας, Ίσως ο Εργκίν μπορεί να τον αφήσει ξανά εκτός...», είπε ο Γιασικεβίτσιους, αναφορικά με το τι θυμάται από το Final Four του 2009 και με ένα πλατύ χαμόγελο στην αναφορά για τον Σλούκα.

Με τον Αταμάν να συνεχίζει την... πλάκα, λέγοντας ότι ο Σλούκας ήταν εκτός από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.