Ολυμπιακός, Final Four 2024: Η άφιξη των «ερυθρόλευκων» στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο (vid)

Ολυμπιακός, Final Four 2024: Η άφιξη των «ερυθρόλευκων» στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο (vid)

Η άφιξη του Ολυμπιακού στο Βερολίνο.
Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Βερολίνο και κατέλυσε στο ξενοδοχείο των ομάδων. Λίγο αργότερα κατέφθασε και η Ρεάλ Μαδρίτης με ένα ευτράπελο! Αποστολή στο Βερολίνο: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό προορισμό, το Βερολίνο. Το ταξίδι από την Αθήνα στη γερμανική πόλη ολοκληρώθηκε και πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν και επίσημα σε ρυθμούς Final Four 2024.

Το Gazzetta «υποδέχτηκε» την αποστολή του Ολυμπιακού στο ξενοδοχείο που θα μείνουν οι τέσσερις ομάδες της τελικής φάσης. Πλήθος δημοσιογράφων - ξένων και Ελλήνων - περίμενε την άφιξη των Πειραιωτών, οι οποίοι μπήκαν άμεσα στο λόμπι, προκειμένου να παραλάβουν τα κλειδιά των δωματίων τους.

Λίγο αργότερα, στο ξενοδοχείο έφτασε και η αντίπαλος του Ολυμπιακού, η Ρεάλ Μαδρίτης (22:00), με τους Ισπανούς να φορούν όλοι μαύρα κοστούμια και να κουβαλούν βαλίτσες ίδιου χρώματος.

«Φενέρμπαχτσε, Φενέρμπαχτσε»

Μάλιστα, μόλις οι παίκτες της Ρεάλ αποβιβαζόντουσαν από το λεωφορείο τους, ένας διερχόμενος Τούρκος ταξιτζής βροντοφώναξε την προτίμησή του: «Φενέρμπαχτσε, Φενέρμπαχτσε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.