Final Four: Πού θα κάθονται οι οπαδοί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο γήπεδο (vid)

Uber
To Gazzetta σας δείχνει που ακριβώς θα κάθονται οι φίλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια του Final Four. Αποστολή - Βερολίνο: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Η ώρα του Final Four πλησιάζει. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το τρόπαιο της Euroleague και να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης. Ο ενθουσιασμός των οπαδών τους είναι τεράστιος και οι Ελληνες θα καταλάβουν πολύ μεγάλο ποσοστό της εξέδρας.

Το Gazzetta ήταν το πρώτο Μέσο σε όλη την Ευρώπη που μπήκε στην Uber Arena και απαντά στην πιο συχνή ερώτηση των Ελλήνων; Που θα κάθονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού προκειμένου να κυλήσουν όλα ειρηνικά;

Αρχικά εξωτερικά του γηπέδου τα μέτρα ασφαλείας είναι τεράστια με πολλές σιδεριές που δημιουργούν διαδρόμους του ενός ατόμου προκειμένου να γίνει ασφυκτικός έλεγχος. Οι θύρες εισόδου για την είσοδο «ερυθρόλευκων» και «πράσινων» οπαδών είναι σε αντίθετη κατεύθυνση.

Μέσα στο γήπεδο όμως οι οπαδοί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δεν θα κάθονται εκ διαμέτρου αντίθετα. Για την ακρίβεια θα δεσμεύσουν τις δύο διπλανές γωνίες και οι μοναδικοί που θα τους χωρίζουν θα είναι οι δημοσιογράφοι. Βέβαια η εξέδρα των δημοσιογράφων θα έχει ισχυρή ασφάλεια, αλλά και πάλι δεν είναι πολύ μακριά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.