Παπανικολάου, Final Four 2024: «Τα χρωστούμενα με τη Ρεάλ δεν παίζουν ρόλο»

Παπανικολάου, Final Four 2024: «Τα χρωστούμενα με τη Ρεάλ δεν παίζουν ρόλο»

Ο Κώστας Παπανικολάου.
Ο Κώστας Παπανικολάου, λίγο πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βερολίνο, τόνισε ότι τα... χρωστούμενα με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν παίζουν ρόλο.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Βερολίνο και το EuroLeague Final Four 2024, με τον Κώστα Παπανικολάου να δηλώνει αισιόδοξος πως «ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού» και να προσθέτει πως «τα χρωστούμενα δεν παίζουν κανέναν ρόλο».

«Κάθε φορά νιώθουμε ότι είναι η ώρα μας. Η σημασία είναι να πας και να κάνεις την δουλειά, ποτέ δεν λες ότι «άστο να το πάρει κάνας άλλος». Μακάρι να έχει έρθει η σειρά μας, να παρουσιαστούμε έτοιμοι και δυνατοί, ξεκινώντας από το παιχνίδι με την Ρεάλ, καθώς αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα και το μοναδικό πράγμα που έχουμε αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας, να δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να βρεθούμε σε άλλον έναν τελικό, για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο», είπε ο Παπανικολάου.

Και συνέχισε: «Το έχω ξαναπεί πως κάθε Final Four είναι διαφορετικό. Τώρα τα χρωστούμενα γενικά δεν παίζουν ρόλο. Σημασία έχει οι ομάδες που θα πατήσουν στο παρκέ, ποια θα είναι σε καλύτερη βραδιά, ποια θα πάρει τις μικρές μάχες που θα τις δώσει ένα προβάδισμα και εκεί θα κριθεί ένας αγώνας.

Από την στιγμή που η μπάλα θα βρεθεί στον αέρα στο τζάμπολ, όλα τα υπόλοιπα σβήνουν και δεν μετράει τίποτα. Ούτε η προϊστορία, ούτε καν καλά – καλά τι έχει γίνει στην regular season».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.