Παναθηναϊκός: Hearts in Berlin, Eyes in OAKA

Παναθηναϊκός: Hearts in Berlin, Eyes in OAKA

Newsroom
Παναθηναϊκός
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δίνει στους φιλάθλους της τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Final 4 της Euroleague από το Globalsat VIP Lounge του ΟΑΚΑ.

Ακόμα μια ωραία πρωτοβουλία από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR προς τους φιλάθλους τους στους οποίους δίνει την ευκαιρία να δουν το Final 4 της Euroleague από το Globalsat VIP Lounge του ΟΑΚΑ, με την αγορά ενός combo εισιτηρίου και για τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης.

Aναλυτικά

𝗛𝗲𝗮𝗿𝘁𝘀 𝗶𝗻 𝗕𝗲𝗿𝗹𝗶𝗻, 𝗘𝘆𝗲𝘀 𝗼𝗻 𝗢𝗔𝗞𝗔

𝗔𝘄𝗮𝘆 𝗚𝗮𝗺𝗲𝘀 𝗩𝗜𝗣

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δίνει στους φιλάθλους της τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Final 4 της Euroleague από το Globalsat VIP Lounge του ΟΑΚΑ, με την αγορά ενός combo εισιτηρίου και για τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης. Ζήσε τη μοναδική εμπειρία θέασης του «The Wall» με εξαιρετικής ποιότητας spirits και signature cocktails, από το Teddy’s Speakeasy και Teddy’s Elixir, ενώ μπορείς να απολαύσεις τα μοναδικά πούρα Habanos στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Cigar Lounge! Σημειώνεται πως θα λειτουργεί το VIP Zakcret Spot του ΟΑΚΑ με όλα τα προϊόντα της ομάδας μας να είναι διαθέσιμα με 15% έκπτωση για όλους τους παρευρισκόμενους. **To Globalsat VIP Lounge θα ανοίξει την Παρασκευή (24/5) μια ώρα πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού και την Κυριακή (26/05) μια ώρα πριν την έναρξη του μικρού τελικού και θα παραμείνει ανοιχτό για την παρακολούθηση όλων των αγώνων!

Πάτησε εδώ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.