Λορέντζο Μπράουν: «Φαβορί η Ρεάλ για την απόκτησή του, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε»

Newsroom
Μπραουν
Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν αλλά στο «κόλπο» βρίσκεται τόσο ο Παναθηναϊκός AKTOR όσο και η Φενέρμπαχτσε.

Το όνομα του Λορέντζο Μπράουν αναμένεται να κλέψει την παράσταση το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τουλάχιστον αυτές είναι οι φήμες που έχουν ενταθεί στο Ισραήλ με τον δημοσιογράφο Αρέλ Γκίνσμπερ να κάνει λόγο για buy out στο συμβόλαιό του ύψους 800.000 ευρώ.

Τις τελευταίες ημέρες έχει περάσει στο προσκήνιο το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης ως το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσει αλλά ο εν λόγω δημοσιογράφος εξηγεί ότι δεν είναι και η μοναδική ομάδα που έχει μπει στο «κυνήγι» του Λορέντζο Μπράουν, εμπλέκοντας και τον Παναθηναϊκό.

«Ο Λορέντζο Μπράουν ΔΕΝ είναι κοντά στο να συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης! Η Ρεάλ είναι όντως το φαβορί για την απόκτησή του, αλλά δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία μεταξύ των πλευρών. Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε είναι επίσης δυνατά στη διεκδίκησή του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.