Λαρεντζάκης για την πιο αστεία στιγμή της χρονιάς: «Έχω πολύ ψωμάκι αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το πω» (vid)

Λαρεντζάκης για την πιο αστεία στιγμή της χρονιάς: «Έχω πολύ ψωμάκι αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το πω» (vid)

Newsroom
.
O Σακιέλ ΜακΚίσικ, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο Αϊζάια Κάνααν και ο Ίγκνας Μπραζντέικις μίλησαν για την πιο αστεία ιστορία της σεζόν του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το απόγευμα του Σαββάτου (17:15, ΕΡΤ3, LIVE από το Gazzetta) στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων απέναντι στην ΑΕΚ Betsson με στόχο τη νίκη που θα τον στείλει στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, μετρώντας παράλληλα αντίστροφα για τη συμμετοχή του στο Final Four και τον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο μεταξύ, ο Σακιέλ ΜακΚίσικ, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο Αϊζάια Κάνααν και ο Ίγκνας Μπραζντέικις μίλησαν στο YouTube της ΚΑΕ Ολυμπιακός και κλήθηκαν να περιγράψουν την καλύτερη, τη χειρότερη και την πιο αστεία στιγμή της χρονιάς.

Ο Λαρεντζάκης ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση μιλώντας για την πιο αστεία στιγμή ενώ ο Ίγκνας Μπραζντέικις εξήγησε πως η χειρότερη στιγμή της σεζόν ήταν η ήττα στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.