Βίρτους: Χάνει το βασικό της σπόνσορα στο τέλος της σεζόν

Βίρτους: Χάνει το βασικό της σπόνσορα στο τέλος της σεζόν

Φάση από τον αγώνα Βίρτους - Βαλένθια.
Η Βίρτους Μπολόνια θα χάσει το χορηγό της, την εταιρία καφέ Segafredo στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Η Βίρτους Μπολόνια θα χάσει το... επώνυμό της, στο φινάλε της σεζόν και μαζί κάτι παραπάνω από μία χούφτα δολάρια. Βλέπετε, η εταιρία Segafredo, της οποίας η ονομασία είναι δίπλα στην ομάδα της Μπολόνια, ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία της με την ιταλική ομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι η Βίρτους μπαίνει σε μία διαδικασία αναζήτησης ενός νέου σπόνσορα, τη στιγμή που η παρουσία της στην επόμενη EuroLeague δεν είναι εγγυημένη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του CEO της EuroLeague, Πααούλιους Μοτιεγιούνας, η Βίρτους είναι υποψήφια να υποβιβαστεί στο EuroCup. Τη φετινή σεζόν η Βίρτους, μολονότι ήταν στην πρώτη τετράδα για το μεγαλύτερο διάστημα της κανονικής περιόδου, τερμάτισε στη 10η θέση και ηττήθηκε στην αναμέτρηση του play in από την Μπασκόνια, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της διαδικασίας των play off.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.