Αβράμοβιτς: «Είναι παράλογο να μην παίξουν ξανά στη EuroLeague η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας»

Newsroom
Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς.
Ο Άλεκσα Αβράμοβιτς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να μείνουν εκτός EuroLeague 2024/25 κάποια ομάδα εκ των Παρτιζάν και Ερυθρού Αστέρα.

O CEO της EuroLeague Basketball, Παούλιους Μοτιεγιούνας, ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξή του στην AS πως η Παρί θα συμμετάσχει στην επόμενη EuroLeague παίρνοντας τη θέση κάποιας εκ των Άλμπα Βερολίνου, Βίρτους Μπολόνια, Ερυθρού Αστέρα, Παρτιζάν και Βαλένθια.

Από την πλευρά του, ο γκαρντ της Παρτιζάν, Άλεκσα Αβράμοβιτς σχολίασε αυτή την πιθανότητα μετά την πρόκριση των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας, τονίζοντας σχετικά: «Δεν νομίζω πως είναι ρεαλιστικό να πούμε ότι μόνο ένα κλαμπ θα παίξει στην Ευρωλίγκα. Δεν το πιστεύω καθόλου.Εμείς είχαμε μέσο όρο 20.000 θεατές και ο Ερυθρός Αστέρας 18.000. Μαζί φέρναμε 38.000 στο γήπεδο κατά μέσο όρο, ανεβάζοντας επίσης την τηλεθέαση. Και τώρα όμως τι; Δεν είμαι αυτός που αποφασίζει, αλλά μου φαίνεται παράλογο. Σκέφτομαι αντικειμενικά και όχι ως οπαδός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.