Ολυμπιακός: Το Βερολίνο περνάει από τη Βαρκελώνη!

Φάση από αγώνα Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο Game 5 (22:00, NS Prime & live από το Gazzetta), σε ένα ματς που δίνει το εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια. Το Game 5 είναι το τελευταίο στη σειρά απέναντι στην Μπαρτσελόνα (22:00, NS Prime & live από το Gazzetta). Και σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, η ομάδα του δεν έχει (προφανώς) τον παράγοντα έδρα, αφού το ματς είναι στην Καταλονία, ενώ χαρακτήρισε την Μπάρτσα ως το φαβορί.

Αν ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να επιχειρήσει ένα μεγαλοπρεπέστατο mind game, θα το γνωρίζουμε γύρω στα μεσάνυχτα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία για τις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη διαδικασία ενός Game 5 για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ωστόσο θα είναι η πρώτη φορά που το καθοριστικό ματς δεν είναι στο «σπίτι» του.

Ο Μπαρτζώκας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο Game 4, ταξίδεψε με την αποστολή, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Στις 20:00 θα αναμετρηθούν η Μονακό και η Φενέρμπαχτσε, με το νικητή να είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο έναν ημιτελικό. Όποιος προκριθεί από το ζευγάρι Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.