Γκραντ: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να βρεθούμε στο Final Four»

Γκραντ: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να βρεθούμε στο Final Four»

Newsroom
Ο Τζέριαν Γκραντ.
Όλα όσα δήλωσε ο Τζέριαν Γκραντ για το Game 2 του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται για το Game 2 της σειράς των Play Off της Euroleague κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αύριο Πέμπτη (25/4, 21:15), ύστερα από την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, με το «τριφύλλι» να αναζητά την απάντηση και την ισοφάριση σε 1-1.

Ο Τζέριαν Γκραντ, στις δηλώσεις του ενόψει αυτής της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης αναφέρθηκε στο που πρέπει να εστιάσει η ομάδα ώστε να αλλάξει υπέρ της η κατάσταση.

«Είδαμε όπως και εσεις το προηγούμενο ματς. Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα, το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν λίγο άσχημο αλλά θα κάνουμε αλλαγές και θα είμαστε καλύτεροι.

Πρέπει να αντιδράσουμε στην άμυνα και στην αντιμετώπιση της τέταρτης περιόδου, πρέπει να αλλάξουμε μικρά πράγματα και θα είμαστε εντάξει.

Τα 2 από τα 3 παιχνίδια κρίθηκαν στην τελευταία κατοχή, θα μπορούσαμε να κάτσουμε εδώ και να λέμε για τα προηγούμενα. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά πράγματα, μόνο ορισμένα μικρά.

Όσον αφορά το στόχο, αυτός είναι ξεκάθαρος. Έτσι ήταν από το ξεκίνημα. Αυτός ήταν ο στόχος μας όλη τη σεζόν, να βρεθούμε στο Final Four. Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια, αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε».

@Photo credits: eurokinissi